Emma Ellingsen

EMMA

– Det er mange som syns det er rart at man kan gå fra å være gutt til å bli jente. Jeg ønsker å normalisere det, og derfor vil jeg skrive denne boka, forteller Emma Ellingsen i boken Emma.

Emma Ellingsen ble født som Tobias, men har alltid visst at hun var jente. Hun vokste opp i en helt vanlig familie i Tønsberg med tvillingbror og to eldre søsken. Mens tvillingbroren var opptatt av fotball, ville Tobias heller danse og kle seg i jenteklær. Det går over, tenkte mor og far. Da de to brødrene begynte i 5. klasse, var de blitt bror og søster. Tvillinger er de fortsatt.

– Jeg har vært og vil være åpen gjennom hele prosessen med å bytte kjønn for å vise at det ikke er noe farlig eller forferdelig. Målet mitt er å bidra til mindre hat og mer åpenhet om det å være født i feil kropp. Jeg er veldig takknemlig for at jeg kan dele kunnskapen min og bruke stemmen min på denne måten, sier Ellingsen.

Emma Ellingsen (2001) ble først kjent gjennom TV-serien Født i feil kropp der hun sto frem med historien sin. I dag er hun en av Norges største youtubere og et internasjonalt moteikon. Men først og fremst er Emma en viktig rollemodell som inspirerer unge til å tørre og være seg selv.

Emma lanseres 30. september. 

Aschehoug forlag
ISBN: 9788203297953
Bokmål
Innbundet
Veil pris kr 349,- 

annonseplass

Ledig annonseplass