Kent Andersen

Klima Antiklimaks

Forlaget sier om boken:
I punchdrunk forundring står nordmenn og ser tyske kapitalkrefter sprenge seg vei i vernet natur, for å sette opp gigantiske vindturbiner – i landet som allerede har fornybar kraftforsyning og et kraftoverskudd. «Vi har ikke noe valg», sier klimafokuserte politikere, men er det sant?

Hvordan kan noe sånt skje? Og hvem sto bak? Det korte svaret er «penger». Det lange svaret fyller denne boken – for vindkraften er toppen av et flokete isfjell av grådighet, maktbegjær, opportunisme, aktivisme, inkompetanse og ren dumskap, fra et utall aktører, med en flora av agendaer.

Vi må spole helt tilbake til 1957 for å forstå sammenhengene som ledet oss til monstermøllene, for bak vindkrafta ligger den påståtte klimakrisen og globaliseringen, med EU-eliten som
pådrivere for samfunnseksperimenter uten suksesser å vise til. Og du skal betale.

Denne boken er den eneste som gir deg hele historien fra A til Å, for alt henger sammen med alt. Her får du tallene, historien, sammenhengene og hele bildet. Og synes du boken er dyr, så
sjekk hvor mye du betaler i «nettleie» hver måned for å oppføre vindparkene.

Du er manipulert og rundlurt, av inkompetente og selvhøytidelige politikere som har lurt seg selv.

Boken har sin egen Facebookside hvor du også kan se Kent live. Send gjerne kommentarer. Dette er en bok om et tema som engasjerer nordmenn som elsker den norske naturen.

Document Forlag 
År: 2020
ISBN13: 978-82-7519-230-9
Antall sider: 350

annonseplass

Ledig annonseplass