Ole J Andersen

PÅ VILLE VEIER - mot ukjent mål.


«På ville veier – mot ukjent mål» er en rusrelatert kriminalroman med undertoner av kjærlighet til naturen, manglende forståelse for rusavhengighet, kriminalitet og med et snev av parapsykologi.

Thomas vokste opp hos sin mor og far og hadde en fin barndom med sunne interesser. Han elsket naturen, blomstene, urtene, de ville dyrene og den friske luften i skogen. Som ung var han en god fotballspiller med store planer for fremtiden. Da startet problemene. Han fikk et tilbud som han ikke kunne si nei til. Alt annet enn to av sine største tiltrekningsinteresser, naturen og alkoholen, ble glemt. Etter hvert traff han igjen sin barndomsvenn, Ansgar, som var blitt sprøytenarkoman. Han hadde ei høne å plukke med den gutten i forbindelse med en tidligere sak. Det fikk alvorlige følger. For begge to.
Hva skjer med en gutt som har arvelige alkoholgener og er disponert for å bli rusavhengig? Hvordan kan det være mulig å kombinere rus med turer i skog og mark? Hva skjer når det også viser seg at en skjult egenskap fra tidligere generasjoner dukker jevnlig opp i en persons liv? Parapsykologi skal ikke bagatelliseres. Det er psykisk styrt. Verken det fysiske livet, eller det åndelige livet etter «døden», ble ikke helt som Thomas trodde.


I salg fra november 2020
Elefantus forlag
Veil pris 299,-
Kan forhåndsbestilles via forfatterens Facebookside eller kjøpes hos Norli i Hønefoss etter utgivelsesdato.

Tidligere rusrelaterte kriminalromaner utgitt av Ole J. Andersen:

  • 2013 Kanalens mørke hemmelighet
  • 2015 Helvetesrus
  • 2016 Dødelig uenighet
  • 2016 Fluefangeren
  • 2018 Mot bedre vitende
  • 2019 Fanget i englestøv-nettet
annonseplass

Ledig annonseplass