M.L. Cooper:

Singapore Sling

M.L. Cooper er et psevdonym for Marit Lund Bødtker. I en alder av snart 80 år har hun nå utgitt sin tiende bok. «Singapore Sling» er hennes første kriminalroman. Den utspiller seg i Det fjerne østen på nittenåttitallet.


Om handlinga i boka

Boka handler om en forsvinning. Hva skjedde med Rita Dahl? Hun forsvant sporløst på en flyreise mellom Norge og Japan, der hun bodde sammen med ektemannen Henrik Dahl. Midt på natta får politimannen Gunnar Ludvigsen telefon fra den fortvilte finansmannen som forteller at kona forsvant for tre uker siden underveis fra Norge til Japan. Hun skulle først en tur innom Singapore et par dager, men kom aldri fram dit. Gunnar og Henrik er gamle venner fra gymnastiden i Trondheim for mange år siden. Forholdet er ikke det beste mellom vennene, siden Rita en gang i tiden var Gunnars kjæreste. Men fordi Gunnar er kjent for å ha løst flere kriminalsaker hjemme i Norge, engasjerer den velstående Henrik Gunnar til hans kanskje aller viktigste oppdrag: Å finne ut hva som har hendt med Rita. Han lar seg til slutt overtale, men bare hvis han får ta med seg kona Birgit.


«Singapore Sling» er utgitt på norsk som en uavhengig utgivelse på eget forlag.  Boka er publisert på Amazon, både som papirbok og e-bok. Den er også under oversettelse til engelsk. Kontakt Marit på post@yuniku.no for mer informasjon.

ISBN 9798553798529

annonseplass

Ledig annonseplass