Slik får du kjøpt boka

Du kan få tilsendt boka i posten. Da kommer porto i tillegg. Bor du i sentrale deler av Hønefoss, kan du få boka fritt levert på døra. Du kan også hente boka hos firma WebForm i Fossveien 3, 2.etasje i Hønefoss.

Slik betaler du

Du kan betale med VIPPS 97 59 55 20 eller du kan få tilsendt faktura. Du kan også betale kontant.

Slik bestiller du

Bruk skjemaet på denne siden til å bestille boka. For å være sikker på at det ikke blir utsolgt, kan du allerede nå forhåndsbestille. Da betaler du ikke noe før du har boka.

Boka selges også hos ARK og Norli i Hønefoss

 
Historien i "Ved Hønefossen" fenger. Frank Tverrans debutroman henter sitt stoff fra arbeidsfolks virke i møllene og sagene på midten av 1800-tallet. Som historisk roman pakker boka inn livsvilkår og dagligliv og datidens produksjonsmetoder og verktøy inn i en fortelling som drives av drama, kjærlighet, forbrytelser og en gåte som får sin oppklaring.

Det hele er snedig gjort. Uten å spolere Tverrans historie - kan et kort avsnitt der en av hovedpersonene regner seg frem til den dagens dato stå som eksempel. Er det ikke bare å se i kalenderen, da? Nei, du. Ikke den gang. Få kunne lese, og almanakker var dyre. Prisen på en slik dukker ellers opp i en annen sammenheng i boka.

Hvordan var det så å komme seg rundt i byen den gang da. Hva spiste de? Hva tjente de? Her er bryllup, begravelser - sorg og glede i en tid vi har godt av å vite noe om.
"Ved Hønefossen" byr på alt dette. En roman som viser deg historien i stedet for å forklare den. Med troverdige skikkelser av kjøtt og blod og med sjel.

"Ved Hønefossen" bør få en fremtredende plass i bokhylla til ringeriksfolket!

Morten Løken Kværnstrøm

 

Nå i salg!

"Ved Hønefossen" er en roman hvor handlingen er lagt til Hønefoss rundt 1850. Det er lagt stor vekt på at bakteppet og detaljer er historisk riktige. På denne tiden er det kun et fåtalls sagbruk igjen rundt Hønefossen, som den gang utgjorde hele tre fosseløp; Sigtefoss, Høgbrufoss og Veslefossen. I dag er kun rester av Sigtefoss tilbake.

Vi følger det unge paret Karoline og Johan gjennom begynnelsen av voksenlivet. En dag Karoline gjør et uventet funn under golvplankene hjemme, tar historien en dramatisk vending. I løpet av boka blir det en runde i Buskerud Amt med besøk i både Drammen og Kongsberg. I Christiania får vi et innblikk i dagliglivet på tukthuset.


Ved Hønefossen

Opplag: 500

Innbundet

176 sider

Fiction/Lokalhistorie

Forfatter: Frank Tverran

ISBN 978-82-303-5664-7

Eget forlag, org nr 978 631 061

Pris: 399,-

(Fotografiet av bokcoveret kan ha mindre avvik)

Bestillers navn *Ditt fulle navn
Bestillers e-post *Faktura sendes hit
Gateadresse *Hvor bok/bøker skal sendes
Postnr / Sted *
Telefon
Jeg bestiller følgende antall av "Ved Hønefossen":

Porto (Kr 100,- for 1 bok) kommer i tillegg når boka sendes i posten

Jeg ønsker å betale
Faktura sammen med tilsendt bok
VIPPS til 78 28 18 WebForm ENK Husk avsender!
Kontant ved henting
Ønsket levering
Sendt i posten
Hentes hos WebForm i Fossveien 3